diumenge, 30 de novembre del 2008

Conferència Anna Pèrez.

El dia 12/11, Anna Pèrez va vindre a la universitat per fer un conferència sobre internet i més concretament sobre els blocs. Ens va detallar i explicar molts conceptes com per exemple els neologismes, la web 2.0 i la web 1.0, ...

Gràcies a la seva conferència, vaig poder observar que les noves tecnologies, avui en dia són molts importants en l'educació. Ens va mostrar l'exemple de la pàgina web de la seva escola a Drassanes, ens va mostrar exemples i ens va donar una lliço de com utilitzar els blogs dins una escola.



El que ella ens va dir també és que l'estructura de les escoles (els passadissos, les aules,...) són pròpies del segle XIX, que els professors tenen la mentalitat i són del segle XX, i encanvi els alumnes, són del segle XXI i doncs tenen la mentalitat corresponen al segle XXI.

També va diferencia el que és la web 1.0 de la web 2.0. Avui dia, la més emprada és la web 2.0. Aquesta està formada per eines que ens permeten crear contingut i compartir-lo. Aquestes eines podrien ser, Gmail, Youtube, components de Google, Picassa, Blogger,...

gracies a al web 2.0 ara podem penjar i compartir. internet no es nomes una eina individual.

els posts ara, son acompañanyaments d'imatges, de galeries d'imatges, de videos, d'audio... d'aquesta manera els missatges i els continguts son enriquits i guanyen a nivell visual i comunicatiu.

internet ha de ser audiovisual i multimèdia. internet significa accedir a un mon audiovisual un mon que ha anat evolucionant cap a la comunicació a través dels sentits.

_ lleguim per aprendre, escribim per ser llegits_