dijous, 9 d’octubre del 2008

l'educació avui dia


Ja fa uns dies, que el punt de mira dels educadors es basa en tots els problemes que s'estan tractant sobre l'educació auvi dia.
Últimament, cada matí, com sempre, al sortir del metro agafo el diari "20 minuts" i des de fa unes setmanes no paro de veure notícies sobre l'educació. Primer van començar amb el tema de la prova per als alumnes de sisè de primària, la qual hem va deixar un mal sabor de boca.
després va sortir-ne una altre tractan sobre el tema de la competència lingüística i la manifestació que van promoure els catalans la darrera setmana.
I aquest matí a primera plana ja sortia una altre on milers d'educadors es queixàven dels seus alumnes.


Bé, es cert que avui dia els joves van massa a al seva bola, es tiren fins altes hores de la matinada amb el mòbil, ordinador, escoltant música o miran la televisió.
Tot això provoca que dormin poques hores i no rendeixin a l'escola per tant arriben adormits, amb un humor poc agradable i tot comporta problemes.
Els educadors es queixen que això ha de cambiar... però.
això no es culpa dels pares? tant que es queixen els pares dels educacors dien que els nens van a l'escola per aprendre i per educar-los però un cop fora ells no segueixen la temàtica.
Si se'ls deixa fer el que vulguin a casa, quin sentit té que a l'escolta se'ls hi digui una cosa i després els pares facin orelles sordes...

bé crec que és un tema força interessant per a debatre
ja que no paren de sortir mesures per a controlar als adolescents d'avui dia.
per millorar l'esducació i reforçar-la
però no obliden que l'educació comença a casa.





SARA