dimarts, 21 d’octubre del 2008

Un nou entorn d'aprenentatge.


Aquest sempre ha estat el gran error dels homes, que al no haver preparar a les societats venideres i al no estar aquestes preparades per allò que els pertoca, aquestes han fracasat i això ha servit com excusa en reafirmar-se en l'error que els canvis són negatius..

Perquè això no sigui així, cal preparar les societats actuals per allò que es trobaran, perquè en facin un bon ús, perquè ho dominin, perquè els serveixi com a persones i com a formació intel.lectual.

Nosaltres volem ser valents i formar als nostres alumnes per una bona societat del coneixement, on puguin, a partir de la informació, autoformar-se, descobrir, investigar, contrastar, manipular, viatjar i estudiar en qualsevol moment de la seva vida.

Aprendre ja no és una cosa única i exclusiva de les escoles ni d'un moment determinat de la nostra vida. Aprendre s'esdevé, en la nova societat, una constant al llarg de la vida. I en aquest context, internet, ens permet aquesta formació.

Aquest és l'objectiu de la nostra manera de treballar i el principal objectiu d'aquesta pàgina web - educativa.


l'altre dia llegin notícies i comentant-les amb companys va sortir el tema del blog.
Els blocs: Cada membre de la comunitat educativa té un bloc. L’objectiu és la motivació per l’escriptura i la lectura tot compartint el pensament amb els altres components de la comunitat que poden opinar igualment sobre el tema.
Si un article té una bona qualitat, passa a formar part de la revista de l’escola.

bé crec que un blog es una pàgina educativa per fonamentar els coneixement i comparar-los amb d'altres companys. també part d'això trobem moltes pàgines web educatives de molt interès.


http://www.educalia.org/


http://www.edu365.cat/


http://www.xtec.cat/